fredag 11. juni 2010

Litt redesign

Jeg har de siste dagene prøvd meg på litt redesign. Det er bare en ting å si: morsomt!
Alle ideer og mønstre er hentet fra boken SikkSakk av May B. Langhelle. Har du lyst å prøve deg på redesign, så bør du anskaffe deg denne boken. Mange ideer og svært enkle mønstre!

Dette var opprinnelig et gammelt putetrekk, anskaffet fra bestemor sitt sengtøylager. Klipte det opp og sydde det om til en kjole. Stroppene er av krokolissebånd, har også pyntet opp kjolen med å sy krokolissebånd nede på kjolen.
Dette er en lett solkjole, som også opprinnelig kommer fra bestemor sitt sengtøylager. Har mye igjen av dette stoffet, så det kan hende det blir flere sommerklær av dette stoffet framover. Oppe har jeg sydd med elastisk undertråd for å få rynkeeffekten. Akkurat det var morsomt, syingen gikk som en lek :-)
Dette er ikke et sengtøy, men en gardin funnet i restekassen til Åhlens. Det er et ganske tynt stoff, så er litt usikker om den vil egne seg til solbukse. Fikk i allefall testet ut mønsteret, som var superenkelt! Sannsynligvis syr jeg en annen solbukse i et litt tykkere stoff. Her er overdelen også sydd med elastisk undertråd. Har du ikke prøvd det, så prøv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar