mandag 3. januar 2011

Godt nytt år!!

Har ikke sydd, strikket eller blogget på lenge. Årsaken ligger rett ved siden av meg, verdens nydeligste babygutt! Lille Sigve ble født den 14. desember og tiden før og etter har ikke vært prioritert til sying. Har imidlertid fått strikket en hals i romjula, legger ut bilder av den senere. Så får vi se hvor mye av permisjonstiden i 2011 som blir prioritert til sying...

Har sydd mange julegaver i år (eller heter vel i fjor nå :-)), men glemte å ta bilder av disse før de ble pakket inn. Har i allefall fått mange hyggelige tilbakemeldinger på mine hjemmesydde (og strikkede) julegaver.

Denne buksa og disse luene er noe av de få jeg husket å ta bilde av. Buksa ble gitt bort i gave til en skjønn gutt på 10 mnd, luene ble gitt bort til ulike barn.

1 kommentar:

  1. Hei=) Godt nyttår til dåkker også! Og gratulerer med lille Sigve!=) flott navn=) Regne med A e stolt storesøster?
    Vesten ble veldig fin, ja. Har begynt på en i rett størrelse til A. hehe=) Har brukt rema sitt mor åse=) Fant rette fargekombinasjoner i det, så gidda ikke kjøpe noe dyrere =) Veldig morsom teknikk, men tok litt tid. Vil tro det går raskere når æ får teknikken inn i fingrene;)

    Flotte ting du syr! e imponert=) herlig med hjemmelagde gaver. Ble noen slike fra meg i år, og fått koselige tilbakemeldinger. Det e morsomt=)

    Kos deg masse med skattan dine=) klem

    SvarSlett