fredag 26. august 2011

God eller dårlig butikk?

For 14 dager siden bestemte jeg meg for å selge noen ting på Kaldfjorddagen, bygda der jeg vokste opp. Så de siste 14 dagene har jeg tilbragt maaange timer på syrommet. Ikke så enkelt å få til med to små barn i hus...
Man kan jo ikke bare handle fine stoffer for så la de ligge der? Det er i allefall dårlig butikk... Så får vi håpe produktene mine faller i god smak :-)


Her er en del bleiemapper, rommer fint et par bleier og en pakke med våtservietter. Jeg som har bleiebarn synes disse er kjempekjekke!!


Så har jeg sydd en del luer i str. 6-12 mnd og 1-2 år. De sitter supergodt på små barnehoder, er skikkelig fornøyd med disse :-) Skal se om jeg får tatt et bilde av et barn med en slik lue på etterhvert. De er perfekt til små barn siden de har øreklaff og knyting!Så har det blitt noen luer til litt større barn. De føste luene er i str 2-5 år og de to siste luene er til ungdom.


Så til slutt noen smokkesnorer...også en kjekk ting til små suttebarn!

Dette er i hovedsak det jeg har sydd. Har noen andre ting også som jeg ikke har fått tatt bilde av.

Puh! Har vært noen to slitsomme to uker, men morsomt :-) Er spent på morgendagen!!

4 kommentarer:

 1. Så mye fint du har sydd!
  Lykke til i morgen :)

  SvarSlett
 2. Så mykje fint du har sauma, lykke til på marked!:)

  SvarSlett
 3. Så mange flotte ting du har produsert!! Kjenner til hvordan du har hatt det, er sånn jeg har og har hatt det den siste tiden. Skal selv på marked i hjembygda mi neste helg, og har heller ikke fått tid til å sy så mye. Det er hektisk, men allikevel morro, og regner med at tingene dine går unna! Masse lykke til i morra!! :)

  SvarSlett
 4. Hei Janne, så flink du er!
  Lykke til på marked i morgen.

  hehe, sønnen din har forandra seg litt siden sist jeg så han...

  SvarSlett